Το ξενοδοχείο

Το Παραδοσιακό Ξενοδοχείο Φίλιππος, βρίσκεται στο γραφικό χωριό Ψαράδες, δίπλα στην όχθη της Μεγάλης Πρέσπας, στον νομό Φλώρινας. Το κτίριο χτίστηκε το 1890 από τον Παπαδόπουλο Μιχάλη ενώ αναπαλαιώθηκε το 2007, κρατώντας το παραδοσιακό στυλ και το μεράκι της αρχιτεκτονικής της εποχής του. Βρίσκεται ακριβώς στην πλατεία του χωριού. Το ξενοδοχείο λειτουργεί όλο το χρόνο.

Τα δωμάτια

Το Παραδοσιακό Ξενοδοχείο Φίλιππος, διαθέτει τέσσερα άνετα δωμάτια παραδοσιακής αρχιτεκτονικής, δύο τρίκλινα και δύο δίκλινα. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διπλά ή ξεχωριστά κρεβάτια. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ατομικό μπάνιο και θέρμανση. Στον χώρο του ξενοδοχείου λειτουργεί κουζίνα όπου θα βρείτε ροφήματα για το πρωινό σας. Επίσης παρέχεται πλήρης εξοπλισμός αν θέλετε να παρασκευάσετε το γεύμα ή το πρωινό σας.

Δίκλινο δωμάτιο

Στον Παραδοσιακό Ξενώνα Φίλιππος θα βρείτε δύο Δίκλινα Δωμάτια. Τα δωμάτια διαθέτουν διπλό κρεβάτι, μπάνιο και θέρμανση.

Περισσότερα

Τρίκλινο δωμάτιο

Στον Παραδοσιακό Ξενώνα Φίλιππος θα βρείτε δύο Τρίκλινα Δωμάτια. Τα δωμάτια διαθέτουν μπάνιο και θέρμανση. Με διαθέσιμο χώρο 18m2, τα δωμάτια μπορούν να φιλοξενήσουν ιδανικά οικογένειες των τριών ατόμων.

Περισσότερα